Com puc assignar-me nous llibres per llegir?

Per assignar-te nous llibres, accedeix a la “Llibres” i visita l’enllaç “Cercar llibre”. També pots fer clic en el botó "Nou llibre".

Busca el llibre que vulguis a través del cercador o usant els filtres per edat, idioma o gènere. Tot seguit has de prémer el botó “Cerca”.

Quan tinguis el teu llibre seleccionat, prem “ECOLLIR LLIBRE”. Respon a la pregunta que et fa la pàgina i, tot seguit, prem el botó “Continua”. En aquest moment ja tens el llibre assignat.

Per consultar els llibres que tens assignats, visita l’apartat “Llibres/Llegint”.