Sóc un pare o tutor d'un menor, com registro als meus fills en Legiland?

Legiland per famílies permet que pares o tutors de nens amb edats compreses entre els 10 i 16 anys puguin inscriure els seus fills en la plataforma. Per fer-ho, fes clic en el botó REGISTRE i després fes clic en el botó REGISTRA'T ARA

A continuació omple els camps del formulari de registe i selecciona la quantitat de llicències que vols adquirir. Un cop estigui completat el formulari fes clic en PROCEDEIX AL PAGAMENT. Si el pagament es realitza amb èxit rebràs un email amb les instruccions per accedir a la plataforma i editar el perfil dels teus fills perque puguin començar a utilitzar-la.