Què són els llibres assignats?

Són els llibres que has seleccionat per llegir segons els teus gustos i interessos. En assignar-te un llibre també esculls fer-ne els qüestionaris.

Si comences a fer un qüestionari d’un llibre assignat ja no podràs esborrar-lo de la llista de lectures assignades. Tampoc podràs retrocedir en els qüestionaris o tornar a començar-ne la lectura.

Pots consultar els llibres que t’has assignat en l’apartat “Llibres/Llegint” o directament fent clic en el botó "LLegint".